Avocado mango taartje met Greenpeez

Een top voorgerecht nodig met kerst en wil jij de culinaire uitstraling hebben welke er in de toprestaurants gebruikt wordt? Wij weten het geheim! Zorg dat je bij de topping van je gerecht gebruik maakt van kiemgroenten. Ingrediënten voor 4 personen Handje greenpeez 2 rijpe avocado’s 2 bollen mozzarella 1 rijpe mango Dressing: 2 eetlepels […]

Borrelplank divers belegde broodjes

Een gezellige borrelplank maken? Dat kan met veel gezonde ingrediënten en ook nog eens heel lekker! Zorg dat je bij de topping van je gerecht gebruik maakt van kiemgroenten en combineer het met verse voedingsrijke producten. Ingrediënten stokbrood of een vers brood naar keuze COMBINATIE 1: Kiemsoort: China Rose 1 bol mozzarella Hummus pompoen (of […]

Broccoli stamppot met broccoli kiemgroenten

Ben jij gek op het stampotten seizoen? De broccoli stamppot is een milde stamppot die het goed zal doen bij jong & oud. Deze stamppot is voorzien van vegetarische spekjes. Met kaas kan het ook een heerlijke combinatie zijn. Ingrediënten voor 4 personen 1 kg kruimige aardappelen 750 gr broccoli handje broccoli kiemgroenten vegetarische spekjes […]

Smoothie met rode biet kiemgroenten

Smoothies zijn de perfecte drankjes om op een lekkere manier veel voedingsstoffen binnen te krijgen. Smoothies van alleen fruit bevatten onnodig veel fruitsuiker en een paar stukjes fruit kun je ook gewoon zo weghappen natuurlijk. Juist de gepureerde groentes maken een smoothie zo voedzaam. Het zal je verbazen hoe lekker deze zoetige rode vitaminebom smaakt […]

Lunch met China Rose kiemgroenten

De meeste kiemgroenten zijn gewassen voor ze worden verpakt, maar we raden je aan ze even af te spoelen voor gebruik. Kiemgroenten zijn heerlijk in salades, op een broodje gezond, op de boterham met een plak kaas of tomaat, in roerbakschotels, als garnering of gewoon als groente! Lekker en snel klaar. Met een bakje kiemgroenten maak […]

Stokbrood met ei, paprika en radijs kiemgroenten

Heb je inspiratie nodig voor een gerecht met Pasen? Dan is dit kleurrijke gerecht super leuk om te maken! De kiemgroenten zullen je niet teleurstellen. Naast dat ze de ideale gele paas kleur hebben, voegen ze ook echt iets toe aan je maaltijd. Met hun lekkere iets wat pittige radijs smaak geven ze je broodje […]

Gado gado wrap met Alfafa

Geïnspireerd op de Indonesische keuken, maar dan in een handig meeneem-formaat: deze gado gado wraps wil je proberen! Lekker voor de lunch, maar ook voor een makkelijk diner. Naast taugé, een essentieel ingrediënt voor Indonesische gado gado, heeft het recept nóg een showsteler: onze frisse alfafa! Ingrediënten voor 4 personen 125 gr taugé 20 gr […]

Smoothiebowl met rode biet kiemgroenten

Deze smoothiebowl is niet alleen een prachtig plaatje, maar ook een gezonde, friszoete lekkernij! De banaan, kokos én natuurlijk de rode biet kiemgroenten geven deze hap een tropisch tintje. Start je dag gezond met deze friszoete, felroze feestbowl. Ingrediënten voor 4 personen 200 milliliter plantaardige drink naar keuze 5 bevroren bananen in stukjes 200 gram bevroren frambozen […]

Linzen spread

Hummus is hip! De klassieke spread is te bereiden in oneindig veel varianten. Speciaal voor jou hebben wij een royale rode linzen spread ontwikkeld. Romig doch hartig, fluweelzacht doch pittig – deze vorstelijke showstopper heeft het allemaal! Ingrediënten voor 4-8 personen 190 g oranje linzen 2 el citroensap 1 el tomatenpuree 1 teentje knoflook, geperst […]

Omelet met China Rose kiemgroenten

Een heerlijk hartige omelet, maar dan in een vegan jasje. Het beste van twee werelden: beter wordt het niet! Deze krachtige, knapperige hap stelt nooit teleur. Kala namak (ook bekend als zwart zout) is een zoutsoort die smaakt naar ei. Raar, maar waar. Eggcelent!   Ingrediënten voor 2 personen China rose kiemgroenten 150 gram kikkererwtenmeel […]