Regenboogsalade met oranje linzenkiemen

Ingrediënten
Voor 4 personen

150 g quinoa400 g zoete aardappel, in blokjes
2 avocado’s, in blokjes
200 g mango, in blokjes
250 g snoeptomaatjes, in kwarten
80 g rode kool, in dunne reepjes
1 kleine rode ui, gesnipperd
12 radijsjes, gehalveerd
50 gram rucola
200 g oranje linzenkiemen
1/2 limoen, in 4 partjes
Olie

Voor de dressing
2 el gembersiroop
Sap van 1/2 limoen
3 el sesamolie
Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Hussel de zoete aardappelblokjes in wat olie, zout en peper en rooster deze in 20-25 minuten gaar. Schep halverwege om. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de dressing door alle ingrediënten met elkaar te mengen. Verdeel 1/3 door de quinoa. Houd de rest apart. Verdeel de quinoa over 4 grote kommen. Leg de rest van de groente, fruit en oranje linzenkiemen er ook in. Serveer met de dressing en de limoenpartjes.