Stokbrood met ei, paprika en radijs kiemgroenten

Heb je inspiratie nodig voor een gerecht met Pasen? Dan is dit kleurrijke gerecht super leuk om te maken!
De kiemgroenten zullen je niet teleurstellen. Naast dat ze de ideale gele paas kleur hebben, voegen ze ook echt iets toe aan je maaltijd. Met hun lekkere iets wat pittige radijs smaak geven ze je broodje net die bite die hij nodig heeft.

Ingrediënten

1 paprika
1 hand spinazie
hamstukje
1 afbakstokbrood
4 eieren
Radijs kiemgroenten

Bereiding
Snij een stuk van de bovenkant van het stokbrood en hol deze vervolgens uit. Zorg dat het leeg genoeg is zodat de vulling erin kan, maar de onderkant niet te dun word zodat het breekt.
Snij de paprika en spinazie in stukjes en leg deze in het stokbrood. Doe ook de hamstukjes erbij.
Nu is het tijd voor de eieren. Maak ze voorzichtig open boven het stokbrood zodat ze er precies goed invallen.
Doe nu het stokbrood voor 20 minuten op 180 graden in de oven totdat de eieren gaar zijn en het stokbrood een kleurtje heeft. Serveer de kiemgroenten op het stokbrood en je bent klaar!

De meeste kennen het wel; radijsjes. Deze gele radijs kiemgroenten hebben de bekende, pittige radijssmaak. Naast de radijsjes smaak zijn ze super gezond en rijk aan vitamine C.
Ze smaken heerlijk in salades, bij vleesgerechten, of zoals bij dit gerecht, op of in een broodje!