Ingrediënten
4 personen
4 volkoren tortilla’s
1 groene appel
1 avocado
100 g walnoten, geroosterd
4 el kerrie hummus
1 kropsla
80 g alfalfa
Versgemalen peper en zout
Voor de geroosterde bloemkool
400 g bloemkool, in kleine roosjes
2 tl kerrie
1/2 tl zout
2 el olijfolie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de bloemkoolroosjes met de kerrie, het zout en de olijfolie en verspreid dit over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster voor 20 minuten en schep halverwege om. Snijd de appel en avocado in blokjes. Meng deze in een kom met de geroosterde bloemkool. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Verdeel de kerrie hummus over de tortilla’s. Beleg met wat blaadjes kropsla en de alfalfa. Verdeel het bloemkoolmengsel over het midden van de tortilla en vouw dicht tot een burrito. Serveer lauwwarm of koud.